HUMOR SUROBOYOAN JILID 4 PDF

March 13, 2020   |   by admin

Humor Suroboyoan – Jilid 3. Halaman 3 Sumber cerito jilid telu iki sik pancet njagakno seko wong mblakrak, dhadhi lek onok Halaman 4. Daftar Isi. Humor Suroboyoan Jilid 1. Text; Jare, · Ndhik, · Ambek, · Mari, · Onok, · Ngono, · Arek, · Suroboyoan, · Jilid, · Wonokairun, · Read the latest magazines about Wonokairun and discover magazines on

Author: Yozshushakar Tygom
Country: Bangladesh
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 22 September 2012
Pages: 141
PDF File Size: 16.73 Mb
ePub File Size: 1.84 Mb
ISBN: 878-9-84433-878-4
Downloads: 92449
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jukazahn

Sakri njupuk watu kali terus diuncalno ndhik lobang mau. Ngono iku tangane karo uwak-uwik gandule Mat Pithi sing wis rodok ngulet, lemes. Mari ngono ambek doktere diperikso alon-alon. Ambek bu gurune kadone dikocok-kocok.

Mari ngenteni sui, akhire onok taksi liwat, waduh lumayan pikire. Akeh wong sing kelangan, soale masio sangar, Mbah Jo iku wonge apikan. Auroboyoan, padahal sedina iki maeng ndik omahe gak onok uwong, kok Ambek Wak So, Turkan sikile dicancang tali rafia terus dikongkon cekelan amben sing kuat, soale masio mek seprapat, lorone wis gak ketulungan.

Kene tak kandani sing bener iku yok opo. Mene maneh, nek onok wong lanang siroboyoan gandule gedi, ojok mbok cidek-i, ya, cung. Pertama Bunali kudhu muntah pas krungu, tapi mergo enak yo suroboyyoan gak opo-opo. Pelayane akhire ngalah, Bunali gak perlu mbayar.

Halaman 14 Humor Suroboyoan — Jilid 3 “Iyo cak.

Sisuke maneh, Wonokairun teko pisan maneh nang Wisma Rindu Malam. Pas arep mudhun Wijono kaget, gak sido mudhun soale ndhok ngisor uwit onok mat Pithi mbarek Sarpokah lagi pacaran. Mari ngono arek loro iku pamitan mulih. Mari ngesun, Kusen ngetokno satus ewu maneh. Dhadhi lek pethuk ben isuk mek manthuk thok, laopo diperikso maneh wong mek pasir.

  JULIAN JAYNES CONSCIOUSNESS AND THE VOICES OF THE MIND PDF

Gathik kakean cangkem, Wonokairun ngetokno dhuwik sak bundhel isine limang juta. Mbarek nyidek mau arek iki ngomong, “mak, onok arek wedhok susune guedi nemen mak”. Bojone Turkan ketok seger mergo gak loro blas, bayeke yo seger, Turkan yo sik isok mesam-mesem. Sing cedhake pos satpam iku se ,” jare kentus. Lha iku arek-e jik adus’. Mari ngono, Pak Imron oleh babu anyar jenenge Sutaji.

Fatal Chaos (Jilid 4) 4th Attack

Nganggo bahasa humir mbah Jo nirokno wong nulis. Mari ngono onok arek lanang ngguanteng teko. Onok sing sakno, onok sing kudhu ngguyu, onok sing ngiro wong gendheng, yo onok sing cuek ae. Isuk-isuk kiro-kiro jam enem, Muntiyadi pethuk ambek Togog numpak sepeda gunung metu seko pelabuhan. Sisuke, Muntiyadi pethuk Togog sepedaan maneh.

Arek loro iku takok takokan opoko kok isok podho bocele. Pak Imron kaget ndhelok Romlah nangis, “Lah. Wis onok limolas taun durung tau mulih ” Njegur Onok juragan tambak jenenge Sablah ngadakno sayembara.

Muntiyadi mulai gak percoyo. Mari ngono arek loro mbukak krane truk tanki avtur. Ambek mangan, arek loro iku ngobrol. Rupane persis Tom Cruise! Akhire Bapake Romlah gak sidho ngamuk didem-demi Soleh.

Humor Suboroyoan 1-4

Mari main, ambik jik klemahan, rangkulan rapet, udo blejet, Dessy takon mbarek rodok ngalem “Pak, enak pundi numpak kulo nopo numpak ibu? Biasa numpak pitik selawe, sak iki siji-sijio ae gak kumanan babar blas. Bareng didelok dhadhak supir taksine wis gak onok, tibake montore mlaku dhewe. Mat Pithi mara ndik dokter Dul Kamdi, berobat. Kagete jik durung ilang, moro-moro onok Wak Dri nggowo arit takok nang arek loro iku. Mergo gak onok sing wani njegur, hadiae digenti dhadhi montor kijang anyar.

  FOPPE EXCUSE PDF

Akhire Bunali takok nang pelayane opo menu sing paling special.

Paling kon digibheng ambek sing lanang ” jare Kentir kemeruh. Halaman 12 Humor Suroboyoan — Jilid 2 “Aku yakine iku pas ngisi solar, dhe’e iku titip njaluk tukokno Mesran Super, jarene ngelak.

Engkok koen tak kandakno Bapak. Pas sampek omah, dhadhak aku mergoki bojoku lagi indehoi ambek koncoku,” jare Muntiyadi. Lha Sutaji iku awake dempal cumak wonge ndlahom, lek diperintah musti ngelakonine kewalik. Sing ibu-ibu iku mau mbatin,” Wah hebat arek wedhok sebelahku iki, isok menjaga harga diri, gak gelem diperlakukan sembarangan”.

Mari mimpin ndungo, Pak Mudhin lagek iling lek dhe’e nganggo klambi batik sing digawe pas mbah Jo mangkat.

Humor Suroboyoan – –

Ndik kono onok 25 pitik babon karo situk pitik jago, tapi wis ngurak, tuwo. Wis meh katene isuk Skroboyoan mbalik atik lambene abhang kabeh belepotan getih.

Mugo-mugo ae sik pancet mujarab kanggo nambani bojo utowo pacar sampeyan sing lagi menderita nyaprut mbetutut. Humor Suroboyoan — Jilid 3. Wong lanang sing gandule gedi iku yo termasuk wong goblog. Pas didhelok, tangane Sudjak putih kabeh.